Är du en person som sprider glädje omkring dig? Är du öppen, kommunikativ, stresstålig och gillar att överträffa kundens förväntningar. Har du erfarenhet av att arbeta med service? Då är det just DIG vi letar efter! Du kanske känner någon som passar in på beskrivningen? Tipsa då kompisen om oss.

Arbetsuppgifterna är varierande där bland annat tidsbokning, incheckning/betalning, försäljning av produkter och företagets tjänster ingår. På de anläggningar där vi driver restaurang/café ingår även arbetsuppgifter för detta i tjänsten.

Försäljning- och servicevana från butik, reception och restaurang sedan tidigare är meriterande. Vi lägger stor vikt på din personlighet och sociala kompetens! Tillgång till egen bil är en fördel då många av våra anläggningar är svåra att ta sig till med kommunala färdmedel.

Tjänsterna är säsongsanställning för säsong 2020, perioden april-oktober med varierande schemalagd arbetstid måndag-söndag.

Vi söker nu personal till flera av våra GolfStar anläggningar och ber dig ange vilken/vilka anläggningar som du är mest intresserad av. Vi kommer löpande att genomföra intervjuer så skicka in din ansökan till andreas.waldo@golfstar.se snarast. För frågor, ring Andreas på 0770-22 00 31.